Nya funktioner lanserade

2013-04-15: Den senaste versionen av B4M och BCRM innehåller en mängd nyheter och förbättringar.

Nedan finner ni några exempel på vad som är nytt i den senaste versionen.

EmediateAd nordens ledande Ad Serving platform är nu fullt integrerad i B4M. Integrationen stöder synkronisering av site networks och lagerkontroll i realtid samt kampanj push. Integrationen har också stöd för att en B4M databas kopplas ihop med fler Emediate databaser och vice versa. Detta hanteras genom en unik möjlighet att filtrera vilka site networks som varje B4M databas ska synkronisera.

BackboneMap är en helt ny fristående kartapplikation som är helt integrerad i Google Maps. Med BackboneMap kan man plotta valfri information från sitt Backbone system direkt i Google Map och sedan spara detta. Detta ska hjälpa till vid planering av säljresor genom att se vilka kunder/prospekts som finns vart någonstans i världen.

Fakturamodulen har nu fått utökat stöd och förbättrade funktioner för integrationer mot 3:e partsystem. Det finns nu också ett separat arbetsflöde för hantering av kreditfakturor.

Nästkommande releaser kommer bl.a innehålla lansering av B4M multi media stöd som kommer att göra B4M till en plattform för inte bara digitalt utan även print, bilagor, event etc. Det kommer även att komma en ny uppsättning rapporter som kombinerar försäljningsinformation med leveransinformation. BCRM kommer också att få stöd för PDF mallar. Vi återkommer inom kort med ytterligare information om dessa nyheter. Om ni har några frågor eller funderingar kring detta är ni varmt välkomna att höra av er.

More Information

Johan Liljelund
CEO, Backbone Consulting AB
E-mail:
Switchboard: +46 8 518 01 400
Mobile: +46 70 844 26 08

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

1Kontakta mig angående...