Företaget

Online media advertising ecosystem

Backbone grundades 1989 och har under de senaste åren utvecklats från att leverera ett av marknadens bästa CRM-system till att idag leverera ett av världens bästa system för ordermanagement med fokus på digitala medier med tillhörande CRM funktionalitet.
Vi är idag 20 anställda i Stockholm som jobbar med utveckling, sälj- och partnerutveckling, PR & Marknad, implementationskonsulting och support.

Vår mission är att vara världens bästa och beundrade leverantör av system för ordermanagment fokuserat på digitala medier med tillhörande CRM funktionalitet.

Styrelse


Johan Liljelund, CEO
Partner på Backbone sedan 1997.
Har under de senaste fyra åren arbetat som VD.

Hans Fast, Chief Developer
Grundare av Backbone Consulting AB. Har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla mjukvaruprodukter för sälj och marknadsföring.

Per Edström, Founder and EVP and Reforce International AB
Edström är en serie-entrepenör med internationell erfarenhet som har grundat ett flertal framgångsrika företag. Innan han startade Reforce International så grundade han Frameworx Inc., ett företag som utvecklande en plattform för SaaS (Software as a Service) baserad på en öppen källkodsmodell, baserat på Manhattan i New York, USA. Tidigare grundade Edström Abalon AB, under sin tid Europas mest framgångsrika CRM programvaruföretag. Abalon Ab såldes 1996 till NASDAQ-noterade Astea International. Edström har arbetat som VD och styrelseledamot/ordförande i nästan 20 år.

BackboneCRM är en mjukvara utvecklad av Backbone Consulting AB som är ett svenskt innovativt mjukvarubolag i Stockholm. Läs mer på www.backbone.se

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

1Kontakta mig angående...